PROJECT IN GEDACHTEN?

Branches

Wat wij kunnen betekenen in jouw branche

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

"

Branches

"

Real Estate

"

Retail

"

Reclame marketing bureau

The project

Onze Branches

Net als onze werkzaamheden zijn ook de branches waarin we werken heel divers. Zo werken we onder meer in de vastgoed-, retail-, en marketingbranche.

We vertellen je graag meer over deze branches op deze pagina.

Real Estate

Wat wij doen op het gebied van vastgoed

De uitstraling van gebouwen en vastgoedobjecten valt of staat bij visuele uitingen, zoals vlaggen of logo’s. We verzorgen dan ook alle signing-uitingen voor het exterieur en interieur van vastgoedobjecten. Bovendien bieden we een speciale signing-service aan waarbij we panden in beheer nemen voor de signing.

Wilt u meer weten over onze projecten in de vastgoedbranche? Neem dan een kijkje op onze website van The Project of Real Estate of bekijk een van onze projecten.

Retail

Wat wij doen op het gebied van retail

Raambelettering, menukaarten, kortingsstickers, POS-materiaal en fotodoeken: voor diverse retailbedrijven hebben we de afgelopen jaren meerdere mooie signing-projecten mogen uitvoeren. Daarbij houden we altijd voor ogen dat de boodschap leidend is.

Het afgelopen jaar hebben we veel retailondernemers geholpen met het coronaproof maken van hun winkel of bedrijfspand. We plaatsten onder andere spatborden, veiligheidsdoeken en zorgden voor de juiste belettering. Enkele voorbeelden van deze werkzaamheden vindt u op de projectenpagina.

Reclame marketing bureau

Wat wij kunnen betekenen voor reclame marketing bureaus

In de reclame- en marketingbranche zijn we het verlengstuk van onze reclame- en marketingpartners. We adviseren hen over het gebruik van de juiste materialen en zorgen als tussenpartij en vooral neutrale partner voor de ontwikkeling, productie en montage van signing-uitingen.

Benieuwd naar alle producten die wij ontwikkelen en monteren in de reclame- en marketingbranche? Neem dan een kijkje op de projectenpagina!

Contact

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wij staan voor je klaar. Laat hiernaast jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons via onderstaand nummer.

010 302 72 45
info@theproject.nl

The Project
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Adres

Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Vrij: 08:00 - 17:30
Zaterdag: Op afpsraak

Contact ons

010 - 302 72 45
info@theproject.nl