PROJECT IN GEDACHTEN?

Interieur

Kan jouw interieur ook een nieuwe look gebruiken?

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Interieur

Waarom zou je jouw interieur opfrissen?

Een paar kleine aanpassingen aan het interieur van je bedrijf zorgen direct voor een prettigere werk- en leefomgeving voor je werknemers, klanten of leveranciers. Wij bieden een scala aan producten die jouw binnenruimte direct een nieuwe frisse look geven. Je kunt dan denken aan visuals voor aan de wanden, maar ook aan nieuwe logo’s voor op je deuren.

En aan behang voor op de muren, schermen voor een betere akoestiek of folie voor op de ramen om de privacy te waarborgen. Alle mogelijke uitingen voor in de binnenruimte kunnen wij produceren en monteren.

Deze visuele producten dragen bij aan het verhogen van de professionaliteit en – niet geheel onbelangrijk – de sfeer in de ruimte zelf.

Interieur producten

Onze best-sellers

3D wandlogo

Airtex behang

Logo inloopmat

Raamfolie

Project in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Interieur projecten

Een greep uit onze interieurprojecten

Mercedes-Benz

Een van deze voorbeelden is de opdracht die we uitvoerden voor Mercedes, het bekende Duitse automerk. We kregen van hen het verzoek om wanddecoratie te verzorgen voor een tijdelijke showroom. Hoe we dit project hebben aangepakt? Dat leest u in de showcase hieronder!

Deli2GO

Wie een vers broodje wil eten of een lekkere smoothie wil drinken na een lange autorit, kan bij Deli2Go-restaurants terecht. Die lekkernijen moeten goed zichtbaar zijn voor klanten. Daarvoor schakelde Deli2Go onze hulp in! Wij verzorgden de visuele bewegwijzering en de promotie. Hoe? Lees er meer over op de pagina!

Contact

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wij staan voor je klaar. Laat hiernaast jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons via onderstaand nummer.

010 302 72 45
info@theproject.nl

The Project
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Adres

Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Vrij: 08:00 - 17:30
Zaterdag: Op afpsraak

Contact ons

010 - 302 72 45
info@theproject.nl