PROJECT IN GEDACHTEN?

The Project

Over the Project

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

"

Over The Project

"

Onze Labels

"

Onze Relaties

"

Onze Werkwijze

"

Onze Services

The project: het begin

The Project ben ik, Remco Heerkens, in 2014 gestart na ruim 18 jaar in het betaald voetbal rondgelopen hebben, onder andere als speler en commercieel directeur.

Na mijn professionele voetbalcarrière heb ik ruime ervaring opgedaan in de signing branche. Met de visie dat kwaliteit, service en samenwerking vooropstaan, zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een officieel gecertificeerd signbedrijf dat landelijk opereert.

We zijn dan ook VCA-gecertificeerd. Dat houdt in dat we volgens de juiste veiligheidseisen werken. Bovendien zijn we bevoegd om achter de douane en op benzinestations te werken.

Korte lijnen

Wat overgebleven is vanuit mijn voetbalcarrière, is onder andere de topsportmentaliteit die heerst binnen ons bedrijf.

Daarbij houden wij maar een doel voor ogen: in zeer korte tijd de beste presentatie/ontwerp te maken en te produceren/monteren. Dat kan je in onze ogen alleen bereiken als de lijnen kort zijn en je snel kunt schakelen met collega’s en relaties.

Het team
Ons team bestaat uit projectbegeleiders, een ontwerpstudio en monteurs. Elke dag opnieuw staan we klaar om alles te geven voor onze opdrachtgevers. Dat doen we met veel plezier en toewijding.

Wat we doen

Onze labels

Wij ontzorgen je op het gebied van signing, huurdersmutaties, routing, en creëren beleving in en rondom elk object.

Wij werken zowel voor investeerders / eigenaren, beheerders en/of huurders. Hierbij denken wij vrijblijvend mee, geven je passend advies en nemen productie en montage uit handen.

Dit alles wordt ondersteund door onze studio die de opmaak van logo’s en bestanden kan verzorgen.

Door onze jarenlange kennis en ervaring helpen wij je eruit te springen op het gebied van branded premiums en geschenken.

Wij bieden kwalitatief additionele producten, die je marketingcommunicatiecampagne versterken of gewoon als blijk van waardering naar je relaties.

Onze populaire websites zijn altijd responsive – deze ‘vloeibare indeling’ past zich aan naar ieder device.

Met meer dan de helft van de bezoekers die tegenwoordig op hun mobiele telefoon surfen, zal een responsive, mobielvriendelijke website de kans vergroten op meer klanten.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van creatieve, mooie, functionele – maar bovenal mobielvriendelijke websites om je bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Een greep uit onze relaties

Project in gedachten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze services

Op deze manieren zijn wij
van waarde voor onze klanten

Advies

Jouw creatieve idee vormgeven: daar zijn we goed in. Wij combineren jouw plannen met onze jarenlange ervaring tot een totaalconcept met uitstraling.

Wanneer je bij The Project aanklopt met een idee, dan kijken we eerst samen met je naar de mogelijkheden. Je krijgt eerlijk advies over wat wel en niet haalbaar is en we bekijken jouw situatie vanuit meerdere perspectieven.

Onze kennis van de markt en materiaalsoorten gaat jaren terug. Dit betekent dat we je zonder problemen mee kunnen nemen in trends en innovatieve materialen en producten.

Houd je het liever traditioneel? Ook geen probleem. Je kiest uit een ruime selectie materiaalsoorten, kleurstalen en andere opties.

Ontwerp

The Project vertaalt jouw wensen en ideeën naar een tastbaar reclame-, exposure- of signconcept. Onze studio is op de hoogte van de nieuwste trends.

Dit houdt in dat we voorstellen doen, gebaseerd op de omgeving van jouw eigen kantoor, terrein, wagenpark, beursstand, evenement en noem maar op.

Misschien wil je jouw bedrijfsterrein aankleden, maar weet je niet waar te beginnen. Of je wenst een opvallende buitenreclame. Alles is mogelijk en wij denken graag met je mee.

Voor een duidelijk beeld van de werkzaamheden en ter inspiratie nemen we een kijkje op de locatie om foto´s te maken en essentiele zaken, op te meten. Op die manier zorgen we altijd voor een advies op maat.

Productie

You name it, we produce it. The Project handelt snel en we zijn ontzettend kieskeurig als het om kwaliteit gaat.

We produceren in kleine en grote oplages, verschillende kleuren en uiteenlopende materialen.

Door onze jarenlange ervaring nemen we graag kleurstalen, monsters en demostukken mee om jouw keuze te vergemakkelijken, want er is veel mogelijk.

We regelen niet alleen de productie van onze eigen ontwerpen, maar zijn ook inzetbaar als uitvoerend producent.

Zo werken we wekelijks samen met marketingafdelingen en reclamebureaus van toonaangevende merken en produceren en monteren we de gewenste signing-producten waar de klant om vraagt.

Bent je werkzaam in de vastgoedbranche?

Ook in de vastgoedbranche kunnen wij veel voor je betekenen.
Heb je een project in gedachten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Montage

Meten is weten. Ons montageteam werkt jouw concept tot op de millimeter uit. We meten in, monteren snel en veilig en dit doen wij op elke gewenste locatie.

The Project hecht veel belang aan het nauwkeurig en op tijd opleveren van uw  product/project. Belangrijk onderdeel voor elke productie en montage is het inmeten.

Dit zorgt ervoor dat wat wij presenteren of wat je in gedachte hebt exact overeenkomt met de werkelijkheid na montage of levering. Goed inmeten zorgt er tevens voor dat wij elke project conform voorafgaande planning opleveren.

Onze monteurs zijn representatief, werken veilig en beschikking over ruime ervaring en vakinhoudelijke kennis.

Logistiek

Brengen en halen kost tijd. Vooral als het om grote producten en opstellingen gaat. Wij nemen dit werk graag over en doen dit vlot, vriendelijk en met zorg. Wij nemen alle coördinatie en begeleiding uit handen!

In overleg zorgen we ervoor dat jouw product op de afgesproken tijd wordt bezorgd. Onze leveringen zijn accuraat en wij dragen onderweg zorg voor de eventuele kwetsbaarheid van jouw producten. Oftewel, altijd goed geleverd!

Van grootformaat tot klein pakketje wij leveren jouw transport af tot aan jouw bureau. Voor de lancering van jouw nieuwe campagne bezorgen wij (promotie)materiaal op meerdere vestigingen/kantoren tegelijk of op dezelfde dag! Geheel volgens planning.

Ook voor uw internationale transporten binnen Europa of elders ter wereld ben je bij ons aan het juiste adres.

Signing-service

Wat is er erger dan een winkel, kantoor of een heel terrein met wildgroei aan oude logo’s, naamsaanduiding of POS materiaal. Wat te denken van een huurder die al een tijd in het pand zit zonder naamsaanduiding.

Met onze signing-service nemen wij graag deze verantwoordelijkheid uit handen. In overleg komen wij op afgesproken momenten langs om een inventarisatie te doen en advies te geven om wildgroei tegen te gaan en aan te passen.

Contact

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wij staan voor je klaar. Laat hiernaast jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons via onderstaand nummer.

010 302 72 45
info@theproject.nl

The Project
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Adres

Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Vrij: 08:00 - 17:30
Zaterdag: Op afpsraak

Contact ons

010 - 302 72 45
info@theproject.nl