PROJECT IN GEDACHTEN?

Signing-service

Onze unieke signing service

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

The project

Signing service

Als vastgoedeigenaar wil je nieuwe en bestaande huurders goed bedienen. Daar ondersteunen we met onze unieke signing service graag bij. We nemen bij een huurderswisseling en wanneer het pand eraan toe is alle signing-uitingen onder handen. Op deze pagina vertellen we je graag meer over onze speciale signing service.

Real Estate

Huurderswisseling

Nieuwe huurders? Wij nemen jouw pand op het gebied van signing graag in beheer. Zodra we een pand in beheer nemen, slaan we alle belangrijke gegevens op in onze database. Van plattegronden van parkeerplaatsen tot de juiste kleuren van logo’s, lettertypes en naambordjes in de hal.

Zodra er een huurderswisseling plaatsvindt, kunnen we dankzij de opgeslagen gegevens snel handelen. We nemen contact op met nieuwe huurders en zorgen ervoor dat de juiste logo’s, benamingen en signing-uitingen rondom jouw pand verschijnen. Dat scheelt jou en je team veel tijd en daar doen we het voor.

De voordelen van huurdersmutatie op een rij:

  • Tijdsbesparing (contactovername bij huurderswisselingen)
  • Huurderssinging is altijd up-to-date
  • Binnen 10 werkdagen is signing nieuwe huurder zichtbaar
  • Landelijke dekking: we werken door heel Nederland

Signing-service

Onderhoud signing

Structureel zorgen we ervoor dat jouw pand er op het gebied van signing perfect bij staat. Om dat voor elkaar te krijgen, komen we een a twee keer per jaar langs om te kijken wat de status van de signing van jouw pand is. We maken duidelijke rapportages en communiceren op tijd welke signing-uitingen er eventueel vervangen of gerepareerd moeten worden.

Mochten er herstelwerkzaamheden nodig zijn, dan voeren we die uit. Zo zorgen we er samen met jou voor dat jouw pand het visitekaartje blijft voor je klanten en bezoekers.

De voordelen van onze onderhoudsservice:

  • Altijd een representatieve uitstraling van jouw pand
  • Helder overzicht van diverse huurdersuitingen
  • Structurele controle van jouw object, geen wildgroei mogelijk
  • Via online portal heb je direct inzicht in je gegevens

signing-service

Vlaggenservice

Nooit meer een kapotte vlag of met slecht weer een vlag moeten wisselen? Onze vlaggenservice biedt uitkomst. Aan de hand van jouw wensen leggen we van tevoren vast hoe vaak we bij je langskomen om de staat van de vlaggen te controleren. Dat bespaart jou tijd. We zorgen er bovendien voor dat alle vlaggen op voorraad liggen, zodat deze op tijd vervangen kunnen worden. 

Contact

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wij staan voor je klaar. Laat hiernaast jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons via onderstaand nummer.

010 302 72 45
info@theproject.nl

The Project
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Adres

Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Vrij: 08:00 - 17:30
Zaterdag: Op afpsraak

Contact ons

010 - 302 72 45
info@theproject.nl