PROJECT IN GEDACHTEN?

Asia STREET COOKING

Het project

Over

Asia Street Cooking vind je in Hoog Catharijne in Utrecht. Dit restaurant laat je de Aziatische keuken proeven zoals je dat nog niet eerder deed. Van traditionele Pan-Asian gerechten tot signature soepen en kleine bites om samen te delen: bij Asia Street Cooking vind je een breed assortiment aan Aziatische gerechten.

Alle gerechten worden in een open keuken klaargemaakt, waardoor je de Thaise, Vietnamese, Chinese en Koreaanse lekkernijen voor je neus ziet verschijnen. Geen tijd om uitgebreid te dineren? Bestel dan een van de heerlijke broodjes: Banh Mi of Bao Buns.

 

Vestiging: Utrecht Hoog Catharijne

Opdrachtgever: Studio Swaalf – HMS Host

Studio: Studio Swaalf

Productie: The Project

Montage: The Project

De vraag

Voor de ontwikkeling van de nieuwe Asia Street Cooking vestiging in Utrecht werden we vanuit Studio Swaalf – HMS Host gevraagd de productie en montage van alle visuals te verzorgen. Van de start van de bouw tot de oplevering: we verzorgden het hele signing-proces.

Daarbij was de vraag welke materialen voor de signing-producten het beste gebruikt konden worden, zodat de Aziatische sfeer van Asia Street Cooking het best tot zijn recht zou komen.

Een grote wens van Asia Street Cooking was om een van de muren in het restaurant te laten lijken op een oude Aziatische stadsmuur voorzien van bijbehorende graffiti en aanplakbiljetten. Voor ons een uitdagende vraag die we met beide handen aangrepen!

De oplossing

¨Asia Street Cooking, cooking soon!¨

Voordat de bouw van de nieuwe vestiging startte, voorzagen we alle bouwschotten van sfeerbeelden, zodat het winkelend publiek zag dat het restaurant zou openen. We kondigden de bouw aan via pvc banners.

In dit project voorzagen we bovendien alle wanden van mooie visuals geproduceerd op Airtex behang. Dit behang wordt naadloos en op groot formaat geproduceerd en gemonteerd, waardoor je een mooi effect krijgt.

Oude stadsmuur
Om de oude stadsmuur zo mooi mogelijk tot zijn recht te laten komen, kozen we voor het gebruik van posterpapier. Dit geeft een glad en streeploos effect. En om de tekening op de muur zo waarheidsgetrouw mogelijk weer te geven, vroegen we een echte street artist om de graffiti te verzorgen.

Gebruikte producten:

Airtex behang

Vinylsticker

Banner

Impressie

Wat wij voor Asia
hebben gerealiseerd

Contact

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wij staan voor je klaar. Laat hiernaast jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons via onderstaand nummer.

010 302 72 45
info@theproject.nl

The Project
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Adres

Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Vrij: 08:00 - 17:30
Zaterdag: Op afpsraak

Contact ons

010 - 302 72 45
info@theproject.nl