PROJECT IN GEDACHTEN?

BistroT Utrecht CS

Het project

Over 

Bistrot Utrecht Centraal is de ideale ontmoetingsplek op Utrecht CS. Je vindt dit mooie restaurant op de eerste etage in de stationshal. Bistrot Utrecht Centraal Station is onderdeel van HMS Host. Het is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner.

vestiging            : Utrecht Centraal Station

Opdrachtgever : Studio Swaalf – HMS Host

Studio                 : Studio Swaalf

Productie           : The Project

Montage            : The Project

De vraag

Voor dit project benaderde Studio Swaalf ons om als verlengstuk te fungeren. Nadat het bureau hun ontwerpen had voorgelegd, gingen wij over tot de productie en montage ervan. De totale signing en visuele beleving van het restaurant werd door ons verzorgd.

 

De oplossing

Voor dit unieke project maakten we gebruik van diverse productie- en montagetechnieken. Voor de wanden kozen we voor Airtex behang. Dit materiaal wordt uit één stuk gemonteerd en is daardoor perfect geschikt voor wanden in restaurants en bars. 

Voor de productie van de counter kozen we ervoor om alle uitingen direct op het hout te printen. Zo creërden we het effect alsof het hout op de counter gespoten is. Helaas konden we deze techniek niet toepassen op het dienblad. Om toch eenzelfde effect te creëren, maakten we gebruik van spuitmallen, zodat alle items eenzelfde look kregen. 

De menuborden zijn direct op zwart forex geprint. Dit materiaal is erg licht, waardoor de borden gemakkelijk wisselbaar en schoon te maken zijn.  

De ramen voorzagen we van raamfolie met opvallende print. Daardoor springt het restaurant vanaf de eerste etage op het station voor het publiek direct in het oog. Naast het gebruik van printers en machines staken we voor dit project ook letterlijk de handen uit de mouwen. Zo hebben we de counter handmatig geschilderd en bewerkt om deze de juiste uitstraling te geven.

Daarnaast hebben we de unieke afbeelding op de rvs trap handmatig gepeld, zodat ook hier de gewenste uitstraling werd gecreëerd. 

 

 

 

Gebruikte producten:

Sandwichpaneel

Vinylsticker

Impressie

Wat wij voor Bistrot
hebben gerealiseerd

Contact

Advies of een vrijblijvende offerte?

Wij staan voor je klaar. Laat hiernaast jouw gegevens achter. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Of bel ons via onderstaand nummer.

010 302 72 45
info@theproject.nl

The Project
Fascinatio Boulevard 506
2909 VA, Capelle aan den IJssel

Snelle doorlooptijd

Studio

Productie

Montage

Adres

Fascinatio Boulevard 506
2909 VA Capelle aan den IJssel

Openingstijden

Ma - Vrij: 08:00 - 17:30
Zaterdag: Op afpsraak

Contact ons

010 - 302 72 45
info@theproject.nl